Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Székhelycím / Virtuális Iroda / Üzleti cím - Svájc

 

Minden Svájcban bejegyzett cégnek állandó székhelyet kell igazolnia, azonban nem minden cégtevékenység esetén indokolt állandó saját irodahelyiségek és ott jelen levő munkavállalók/munkatársak készenlétben tartása, ezért ügyfeleinknek svájci cégük számára biztosított székhelynyújtási szolgáltatással egy átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk saját svájci irodáinkban.

 

A székhely igazgatási szolgáltatásunknak része egy üzleti cím rendelkezésre bocsátása. A cég svájci címére érkező postát fogadjuk a cég nevében, azt - felhatalmazás esetén - elektronikusan továbbítjuk az Ön részére vagy az Ön által megadott címre. Továbbá szívesen adunk fordítási segítséget ill. tanácsot a posta tartalmával kapcsolatos teendőkben. Külön kérésre a cégnek saját telefonszámot biztosítunk és ugyancsak kérésre átirányítjuk ügyfelünk telefonhívásait ill. faxküldeményeit, ezáltal ügyfeleink svájci cégének bejövő hívásait ill. faxküldeményeit a világ bármely pontján fogadhatja.


Svájci irodáinkba bejelentheti vállalkozását és irodánk szolgáltatási csomagjai közül választhat igényeinek megfelelően.


Már az alap szolgáltatási csomagunk rendelkezik az úgynevezett Post-Service-el (posta-szolgáltatással) mely az Ön cégének címére érekező levelek, küldemények továbbítását jelenti. Mi gondoskodunk az Ön postai küldeményeinek továbbításáról, az Ön igényeinek megfelelően, mellyel Önnek jelentős megtakarításokat érünk el, hiszen ez a szolgáltatás a társaság fenntartási költségeit jelentősen csökkenti. Emelt szintű szolgáltatási csomagjaink rendelkeznek Telefon- és Fax-Service-el (Fax-szolgáltatás), E-mail-Service-el (E-mail-szolgáltatás), az Ön igényeinek megfelelően. Nem szükséges Önnek egy teljes irodát üzemeltetni annak minden szükséges eszközeivel vagy ha egyszerűen csak nem teheti meg, hogy fenntartson egy komptett irodát teljes felszerelésével Németországban, akkor ez a szolgáltatás Önnek szól!

 

Megrendelés esetén Post-, Fax-, Mail szolgáltatásunkat 24 órán belül aktiváljuk Önnek!

 

Amennyiben igénybe veszi irodaszolgáltatásunkat szükség esetén svájci cégének vagy vállalkozásának magyar nyelvű könyvelőt és adótanácsadót is biztosítunk!

  

Svájci cégalapítási, könyvelési, képviseleti kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 


Ajánlatkérés

 

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe