Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php:30) in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 35
Cégalapítás Hollandiában, Holland Cégalapítás, Székhely Hollandiában
Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Székhelycím / Virtuális Iroda - Amsterdam


Minden Hollandiában bejegyzett cégnek állandó székhelyet kell igazolnia, azonban nem minden cégtevékenység esetén indokolt állandó saját irodahelyiségek és ott jelen levő munkavállalók/munkatársak készenlétben tartása, ezért ügyfeleinknek holland cégük számára biztosított székhelynyújtási szolgáltatással egy átfogó szolgáltatási csomagot kínálunk saját amsterdami irodánkban.

 

A székhely igazgatási szolgáltatásunknak része egy üzleti cím rendelkezésre bocsátása. A cég holland címére érkező postát fogadjuk a cég nevében, azt továbbítjuk az ügyfelünk által megadott magyar vagy bármely más címre és adott esetben szívesen adunk fordítási segítséget ill. tanácsot a posta tartalmával kapcsolatos teendőkben. Külön kérésre a cégnek saját telefonszámot biztosítunk és ugyancsak kérésre átirányítjuk ügyfelünk telefonhívásait ill. faxküldeményeit, ezáltal ügyfeleink német cégének bejövő hívásait ill. faxküldeményeit akár Magyarországon is fogadhatja.

Amsterdami irodánkba bejelentheti vállalkozását és irodánk szolgáltatási csomagjai közül választhat igényeinek megfelelően.
Már az alap szolgáltatási csomagunk rendelkezik az úgynevezett Post-Service-el (posta-szolgáltatással) mely az Ön cégének címére érekező levelek, küldemények továbbítását jelenti. Mi gondoskodunk az Ön postai küldeményeinek továbbításáról, az Ön igényeinek megfelelően, mellyel Önnek jelentős megtakarításokat érünk el, hiszen ez a szolgáltatás a társaság fenntartási költségeit jelentősen csökkenti. Emelt szintű szolgáltatási csomagjaink rendelkeznek Telefon- és Fax-Service-el (Fax-szolgáltatás), E-mail-Service-el (E-mail-szolgáltatás), az Ön igényeinek megfelelően. Nem szükséges Önnek egy teljes irodát üzemeltetni annak minden szükséges eszközeivel vagy ha egyszerűen csak nem teheti meg, hogy fenntartson egy komptett irodát teljes felszerelésével Hollandiában, akkor ez a szolgáltatás Önnek szól!

Megrendelés esetén Post-, Fax-, Mail szolgáltatásunkat 24 órán belül aktiváljuk Önnek!

Amennyiben igénybe veszi irodaszolgáltatásunkat szükség esetén holland cégének vagy vállalkozásának magyar nyelvű könyvelőt és adótanácsadót is biztosítunk!

Holland cégalapítási, képviseleti (székhely) kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!


AjánlatkérésTel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!


Elit Group 2000 Kft - International Business Service
Budapest - München - London - Zürich - Wien 

Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe