Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

A MÜK Elnökségének, a honlap tartalmáról szóló 2/2001 (V. 7) számú állásfoglalásának 3.4 pontja szerint a honlapon nem tüntethetők fel megbízóink, ügyfeleink.

 

Számunkra azonban éppen a referenciáink és megbízóink közzététele lenne a legjobb reklám, hiszen több mint 16 éves magyarországi, és több, mint 14 éves nemzetközi területen végzett tevékenységünk során komoly referenciákra tettünk szert. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kis- és középvállalkozások, valamint a nagyvállalatok.

 

Irodáink számos európai országban megtalálhatóak, ahol jelentős ügyfélkörrel és számos elégedett ügyféllel rendelkezünk.

 

Németországi és ausztriai tevékenységünk során elért sikereinket - az elmúlt több, mint 15 évben - nem csak a magyar, hanem német, angol, osztrák és svájci ügyfelink elégedettsége is bizonyítja.

 

Mivel tevékenységünk bizalmas jellegű ezért ügyfeleink nevét és a konkrét ügyeket nem tartalmazó referencialistánkat csak az ügyfeleink előzetes írásbeli engedélyével, és csak az irodánkban, a személyes konzultáció alkalmával mutathatjuk be.

 

Irodánk tagja a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamarának, valamint az Industrie- und Handelskammer für München und Oberbayern-nak. Kamarai tagságaink és referenciáink garantálják Önöknek azt a jogi biztonságot és nyugalmat, melyet szakértelmünk, tudásunk és tapasztalatunk révén Önnek átadunk! 


Önkormányzati referenciáink

 

Ajánlatkérés

 

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe