Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

OHG (Közkeresti Társaság) alapítása Ausztriában

 

A közkereseti társaság egy vagy több természetes vagy jog személyből áll, akik egyetemlegesen és korlátlanul felelnek a társaság tartozásaiért. A cégnévben vagy egy tag nevének kell szerepelnie a társasági formára való utalással együtt, vagy valamennyi tag nevét fel kell tüntetni.

 

A közkereseti társaság keresekedelmi tevékenység folytatására alapítható, amelynek általános feltétele legalább évi 400.000 € -t elérő forgalom és bizonyos infrastruktúra.

 

A közkereseti társaságot a cégjegyzékbe be kell jegyeztetni. A társaság alapításához legalább két tag szükséges, tag lehet jogi személy is.

 

Amennyiben a társasági szerződés másként nem rendelkezik, a társaságban a tagok azonos részesedéssel vesznek részt, valamennyi tag képviseletre jogosult.

 

Amennyiben a társasági szerződés másként nem rendelkezik, a tagokat 4% osztalékelőleg illeti meg tőkerészesedésük után. Ha erre a nyereség nem ad fedezetet, ez a százalákarány alacsonyabb is lehet. A fennmaradó nyereséget az év végén a tagok között egyenlő arányban kell felosztani, illetve a veszteség őket egyenlő arányben illeti meg.

 

 

Ajánlatkérés


Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

     

 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe