Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

A német cégalapítás MŰKÖDÉSI TEVÉKENYSÉG FŐ KOMPONENSEINEK ÉLETGÖRBÉI

Elemzésünk tárgya olyan társaságok, amelyeknél a menedzsment jelentős döntési játéktér birtokában vállalja a kockázatot. A német cégalapítás kockázat olyan vállalati akciók sorához tapad, amely speciális projektre irányul és kutatási-fejlesztési, beruházási, termelési, személyzeti, piacfeltárási és elfoglalási (megtartási) lépések összefüggő láncolata.

Ezek megvalósításától jelentős változást remél a cég működési tevékenysége jellegét és eredményességét illetően. A működési tevékenység jellegét és eredményességét jelentősen befolyásoló vállalati akcióhoz nemcsak azért tapad kockázat, mert rendszerint nagyobb a tét összege, hanem azért is, mert a társaság több dimenzióban és bonyolultabb összefüggésben találkozik a jövő kifürkészhetetlenségével. Ráadásul ezen akció piaci megmérettetése a tervezési szakaszhoz képest sokszor csak évek múlva történik meg. A megmérettetést jelentő eladási fázisban viselt kockázat nagysága ugyanakkor csaknem teljes mértékben az eladási aktust megelőző vállalati tevékenységsor milyenségének függvénye: milyen beruházási, kutatás-fejlesztési, mikroszerkezeti döntést hoz, milyen termelési programot fogad el, milyen vevőkört épít ki magának, hogyan mérte fel a piaci lehetőségeket, mennyire eredményesen versenyez a vele konkurálókkal stb. Amennyiben a német cégalapítás eladási aktus előtt megfontoltan dönt a cég, úgy az eladás maga már kisebb kockázatot hordoz. Tehát a működési profitban kulmináló tevékenység csaknem összes lényeges komponensei már determinálódtak, amikor végül is maga a termék (vagy szolgáltatás) ténylegesen kielégíti a vevő igényét.

Az üzleti német cégalapítás sorsát jelentősen meghatározó működési tevékenység fő komponenseinek életgörbéjét és kockázati kulcspontjait a 4-1. ábra mutatja be.

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe