Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Könyvelés / Adótanácsadás Svájcban

 

Az általános tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adó és üzleti tanácsadás, valamint a könyvelés. Vállaljuk svájci GmbH, AG és további svájci társaságok  könyvelését, nyitó és éves záró mérlegének elkészítését, jelentéseinek benyújtását az adóhatóság részére, könyvelői és adótanácsadói (könyvvizsgálói) jelentések elkészítését, bérszámfejtést. 

 

Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott magyar anyanyelvű munkatársaink biztosítják, hogy svájci cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen a svájci jogi és adójogi előírásoknak és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában és időben nyújtsa be az adóhatóság részére.

 

Svájci cégének magyar igazgatóját folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent svájci cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.

 

Szolgáltatásaink adózási területen:

 

 

►  Hazai és nemzetközi adójog
►  
Adótervezés
►  
Adóbevallások elkészítése
►  
Fellebbezések
►  
Képviselet adóhatóságok előtt
►  
Éves mérleg elkészítése
►   Nyereség- és tőkeadó

 

►  Jövedelem- és vagyonadó
►  
Általános Forgalmi Adó
►  
Forrásadó
►   Egyedi, speciális adónemek

►  Örökösödési adó
►   Adóoptimalizálás

 

Reméljük referenciáink meggyőzték Önt arról, hogy cégünktől minden esetben magas minőségű munkára számíthat. Kérjük keresse meg irodánkat az igényeinek pontosabb tisztázása végett, mi pedig válaszként testre szabott információt juttatunk el Önnek, melyben tájékozódhat munkáink díjszabásairól és a lehetséges együttműködésünk egyéb feltételeiről.

Kérjük adja meg az adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik személy részére semmilyen formában. A kapcsolatfelvétel az Ön részéről semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 

Svájci cégek könyvelésével és alapításával kapcsolatos kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

 

Ajánlatkérés

 

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe