Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Könyvelés / Adótanácsadás Ausztriában

 

Az általános tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adótanácsadás, valamint a könyvelés. Vállaljuk osztrák GmbH, KG, OHG társasági formák könyvelését, nyitó és éves záró mérlegének elkészítését, benyújtását az adóhatóság részére, könyvelői és adótanácsadói (könyvvizsgálói) jelentések elkészítését, továbbá a bérszámfejtést. 

Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott magyar anyanyelvű munkatársaink biztosítják, hogy osztrák cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen az ausztriai jogi és adójogi előírásoknak, és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában és időben nyújtsa be az adóhatóság részére.

Ausztriai cégének magyar ügyvezetőjét folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének éves zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent ausztriai cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.


 

Ajánlatkérés


Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

     

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe