Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php:30) in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 35
Holland cégalapítás, Cégalapítás Hollandiában,
Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Holland társasági formák

 

Természetes és jogi személyek jogi személyiséggel rendelkező és nem rendelkező (pl. kizárólagos kereskedő, általános, korlátozott és egyébfajta partnerségen alapuló, a részvevők korlátlan anyagi felelősségével járó) vállalkozásokat hozhatnak létre.

A részvevők korlátozott anyagi felelőssége mellett, a jogi személyiséggel rendelkező vállalkozások leggyakoribb formája a Kft., Hollandiában BV (Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) és az Rt., Hollandiában NV (Naamloze Vennootschap).

Mind a BV-t, mind az NV-t bírósági bejegyzéshez kötött társasági forma, a szükséges minimum alaptőke BV esetén 18.000 €, NV esetén 45.000 €.

A BV és az NV alapítása hasonló, lényegi különbség közöttük az alaptőke nagyságát és forrásait, a részvények átruházhatóságát, a velük való kereskedés lehetőségét és a vállalati struktúrát illetően van. A leggyakoribb vállalkozási forma a BV.

 

Holland cégalapítási, képviseleti (székhely) kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!


AjánlatkérésTel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu


Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!


Elit Group 2000 Kft - International Business Service
Budapest - München - London - Zürich - Wien

Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe