Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php:30) in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 35
Holland cégalapítás, Cégalapítás Hollandiában, Hollandiai cégalapítás
Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Holland cégalapításról általánosságban

 

Hollandiában nincsenek külföldi befektetések elől elzárt ágazatokra vonatkozó rendelkezések. Nem lehetséges azonban külföldi befektetés bizonyos védelmi szektorokban, vagy pl. a nemzeti bankban, a közszolgálati rádióban.

A maximális külföldi tulajdonhányadra vonatkozóan az EU vonatkozó versenyjog-, valamint a vállalatfelvásárlásra és összeolvadásra vonatkozó szabályai irányadók. Ennek figyelembevételével a külföldi tulajdonhányad nagysága a felek megállapodásától függ.

A hollandiai vállalatalapításra uniós összehasonlításban rugalmas szabályok vonatkoznak. A külföldiek vállalatalapítását nem korlátozzák, erre nem vonatkoznak külön szabályok.

Természetes és jogi személyek jogi személyiséggel rendelkező és nem rendelkező (pl. kizárólagos kereskedő, általános, korlátozott és egyébfajta partnerségen alapuló, a részvevők korlátlan anyagi felelősségével járó) vállalkozásokat hozhatnak létre. A részvevők korlátozott anyagi felelőssége mellett, a jogi személyiséggel rendelkező vállalkozások leggyakoribb formája a Kft., Hollandiában BV (Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid) és az Rt., Hollandiában NV (Naamloze Vennootschap). Mind a BV-t, mind az NV-t közjegyzőnél kell bejegyeztetni, a szükséges minimum alaptőke BV esetén 18.000 euró, NV esetén 45.000 euró. A BV és az NV alapítása hasonló, lényegi különbség közöttük az alaptőke nagyságát és forrásait, a részvények átruházhatóságát, a velük való kereskedés lehetőségét és a vállalati struktúrát illetően van. A leggyakoribb vállalkozási forma a BV.


A vállalat alapításakor az alapító(k)nak, vagy hivatalos megbízottjá(uk)nak személyesen jelen kell lenni. A cégbejegyzés feltétele a minimum törzstőke befizetésének bizonylata (pénzben és/vagy természetben – eltérő formai követelmények) és az alapító okirat, valamint az Igazságügyi Minisztérium cégregiszterbe való beleegyező nyilatkozata és más további dokumentumok. 

A cégbejegyzés és a vállalat alapító okirata is holland nyelven készül. Az alapító okiratban a vállalat hollandiai székhelyét is fel kell tüntetni. 

Holland cégalapítási, képviseleti (székhely) kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!


AjánlatkérésTel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu


Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!


Elit Group 2000 Kft - International Business Service
Budapest - München - London - Zürich - Wien

Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe