Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php:30) in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 35
Gbr alapítás, cégalapítás Németországban, német cégalapítás
Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

GbR alapítás

Vállalkozók, legyenek azok egyéni vállalkozók vagy tőkés társaságok, átmenetileg egyesülhetnek egy előre meghatározott, közös projekt lebonyolítása érdekében. A projekt nagyságát tekintve megkülönböztethető a projekt közösség, a munkaközösség valamint a konzorcium ügylet. Mindhárom esetben ugyanaz a társasági forma, egy polgári jogi társaság (Gesellschaft des bürgerlichen Rechts) jön létre.

A polgári jogi társaság egyedi abban a tekintetben, hogy minden tagja felelősséggel tartozik, a tagok egyenként képviselhetik a társaságot és vezethetik a projekteket is. A német jog szerint a társaság jogilag felelősségre vonható és egyben maga is a jogosult jogkövetelés érvényesítésére. Németországban ezen társasági forma igen elterjedt.

A polgári jogi társaság azonban nem alkalmas huzamos, tartós jellegű vállalkozói és ipari tevékenység kifejtésére, mivel a német kereskedelmi szabályok szerint a vállalkozónak be kell jegyeztetnie magát a cégjegyzékbe, amennyiben azt a vállalkozás fajtája és mérete szükségessé teszi.

A polgári jogi társaság tagjai egyesülhetnek, emellett lehetőségük van továbbra is, hogy kereskedelmi ügyleteik lebonyolítása érdekében nyílt kereskedelmi társaságot jegyeztessnek be. 
 

Német cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 


Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

További részletes információ a német cégalapításokkal kapcsolatban itt: http://www.nemetcegalapitas.hu

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London 

                               Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe