Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

10 jó okunk van rá, hogy miért minket válasszon...

Németország / Deutschland

 

Irodánk 2000. év óta foglalkozik németországi cégalapításokkal, jogi és adótanácsadással, német cégképviselettel és általános cégmanagementtel.


Irodánk az első németországi magyar vállalkozás, amely németországi vállalkozások megsegítésével, managementjével foglalkozik immáron 16 éve Németországban.


Irodánk a német cégalapítás során képviseletek, vállalkozások, cégek beindításával, német cégek és vállalkozások alapításával, német cégátalakításokkal, német cégmódosításokkal, német cégmegszüntetéssel, német cégadásvétellel, székhelyszolgáltatásokkal, könyveléssel, könyvvizsgálattal és az ehhez kapcsolódó munkavállalási-, és tartózkodási engedélyek beszerzésével, valamint a legális működéshez és tartózkodáshoz szükséges eljárások, gépkocsi vásárlás, biztosítási, banki és finanszírozási ügyintézéssel foglalkozik. 

 

16 éves német cégjogi szakmai tapasztalatunk, valamit a német jog és gazdaság területén szerzett gyakorlati tudásunk, valamint irodánk dolgozóinak szakirányú végzettsége segít hozzá bennünket ahhoz, hogy manapság bármilyen német cégjogi, vagy adójogi területen komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Tevékenységünkért teljes körű jogi garanciát vállalunk.

 

Német és magyar irodáink, kamarai tagsággal és jelentős referenciával rendelkeznek. Referenicáinkat itt találja. Irodánk tagja a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint az Indrustie Handels Kammer -nak (IHK) - Német Kereskedelmi Kamara.

A mi szakértelmünk az Önök megnyugvása legyen szó  GmbH, UG, GbR, AG, KG, GmbH&Co, KG, SE alapításáról, könyvelésről, adó / jogi tanácsadásról vagy képviseleti (székhely) szolgáltatásról.

  

Németországi tevékenységünk során elért sikereinket - az elmúlt több, mint 10 évben - nem csak a magyar, hanem német, angol, osztrák és svájci ügyfeleink elégedettsége is bizonyítja.

 

Számos európai országban, így Németországban is tapasztalt ügyvédekkel, jogtanácsosokkal, adó és pénzügyi szakemberekkel dolgozunk együtt és szolgáltatásaink mind saját szolgáltatások. A német cégalapítások és egyéb szolgáltatások során mi nem veszünk igénybe semmilyen külső szolgáltatót vagy olcsó  "cégügynököket", "közvetítőket" - mint sok más hasonló tevékenységet végző iroda.  

Széleskörű kapcsolataink és nemzetközi adózási szaktudásunknak köszönhetően nem csak a német cégalapítást, hanem cégstruktúrák tervezését, felállítását és kivitelezését is megvalósítjuk.

Magyarul, németül és angolul beszélő csapatunk a német cégalapítás során GmbH vagy AG, azaz németországi Kft és Zrt. alapításában, valamint UG (Unternehmensgesellschaft, 1 € GmbH) és GbR (Gesellschaft des bürgerichen Rechts) alapításában Németország egész területén, Münchentől Hamburgig, Berlintől Kölnig, az alapítási, bejegyzési és bejelentési eljárások, engedélyezés, adószám igénylés, (belföldi és EU) bankszámlanyitás (belföldi és EU) teljes körű átvállalásával és tanácsadással járul hozzá vállalkozása sikeréhez.

Székhely / Üzleti cím és a Könyvelés / Adótanácsadás és német cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy a német cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el német cégének teljes körű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Németországba kellene utaznia.

 

 

Német cégalapítás / GmbH alapítás

 

Manapság a globalizált és kitágult világban egyre inkább előnyös és gyakran elengedhetetlen a nemzetközi piacokon való megjelenés. A nemzetközi piacok közül az egyik legkiemelkedőbb és legjelentősebb a német piac.

A német cégalapítással, a német gazdasági környezetben való megjelenéshez nyújt irodánk gyors, precíz és hathatós segítséget.

 

Jogi személyek számára (GmbH, AG) szinte korlátlanok a lehetőségek és ez ugyan így igaz az egyes vezető alkalmazottak, vezető tisztségviselők, ügyvezetők, igazgatók  vagy kulcsfontosságú munkatársak részére is.

 

Egy német GmbH-nak számtalan lehetősége van Németországban. A német cégalapítást követően a németországi cég többek között autót vásárolhat, autót finanszíroztathat, kereskedhet, szolgáltathat. A GmbH alapítása során a GmbH költségoldalán a különböző kiadások nagy mértékben leírhatók, így pl. egy személyautó vásárlása esetén visszaigényelhető a MwSt (Áfa), de leírhatók költségként az üzemanyag, a biztosítási és az egyéb költségek is.

A német cégalapítás első lépéseként alaposan meg kell tervezni németországi egzisztenciáját annak, aki német céget vagy német vállalkozást szeretne alapítani. A legfontosabb eldönteni a német cégalapítás során, hogy tevékenységét milyen jogi formában kívánja végezni. Ebben némi segítséget jelent, hogy a német gazdasági törvények közelítően megegyeznek a magyar gazdasági törvénnyel, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy számos sarkalatos ponton mégis különbözik a Magyarországon bevezetett és megszokott gazdasági törvénytől. Ezért a német cégalapítás és működési engedélyezés ellentétben sok tévhittel egészen más módon történik, mint például Magyarországon.

A német cégalapítási dokumentumok előkészítését követően, a német cégalapítási kérelemhez be kell szerezni az adójogi okmányokat, útleveleket. Tanácsos gazdasági számításokat, vagy jól átgondolt marketing vagy üzleti tervet csatolni. Ezt irodánk elkészíti Önöknek a német cégalapítás során díjmentesen.

Az üzleti tervet a német cégalapítás során a német hatóságok alaposan átvizsgálják, és ennek függvényében engedélyezik vagy utasítják el a német GmbH, UG, AG, GbR vagy KG bejegyzését. A különböző társasági formákról részletesen itt olvashat. Egy rosszul felépített gazdasági marketingstratégia esetén a német cégalapítás során a GmbH alapítása, UG alapítása, AG alapítása vagy akár GbR alapítása során a Cégregiszterbe való bejegyzés automatikusan elutasításra kerülhet.

Adózás szempontjából figyelembe kell vennünk, hogy Németországban névlegesen kisebb mértékben magasabbak az adókulcsok, mit Magyarországon azonban a német adótörvény a költségek leírásában sokkal több és rugalmasabb lehetőséget kínál a német cégalapítás során. Az adóalapot jelentősen csökkenti, hogy Németországban a vállalkozáshoz szükséges kiadásokat, beleértve a reprezentációs költségeket is, elismerik, természetesen a hihetőség határain belül. Ezért egy jól irányzott német cégalapítással Ön sok pénzt takaríthat meg!

Különösen az autóhasználattal kapcsolatos rendelkezések egyszerűbbek, mint Magyarországon. A német cégalapítás során egy német GmbH, UG vagy AG ügyes beruházásokkal lényegesen csökkenteni tudja a cég nyereségét, ez pedig a tulajdonosok személyi jövedelemadóját is előnyösen érinti. A német cégalapítás során felmerülő adózási kérdésekkel kapcsolatban az Adózás Németországban menüpont alatt talál további hasznos információkat. Fontos tudnivaló, hogy a két ország között létezik kettős adózást elkerülő egyezmény, melynek értelmében a magyar állampolgároknak csak egyszer kell adózniuk. További részletes információ a GmbH alapításról itt.
 

Az alábbi oldalakon részletesen tájékozódhat a német cégalapítás feltételeiről:

 

Német cégalapítás / Német társasági formák

Német cégalapítás / Könyvelés, Adótanácsadás

Német cégalapítás / Székhely, Üzleti cím

Német cégalapítás / Adózás Németországban

Német cégalapítás / Bankszámlanyitás

Német cégalapítás / Autó és betegbiztosítás

Német cégalapítás / Cégautó

Német cégalapítás / A német cégalapításról általánosságban

Német cégalapítás / 10 jó ok hogy miért minket válasszon

Német cégalapítás / Hasznos tippek, letöltések német cégalapításhoz  

 A német cégalapítás menete

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a német cégalapítás során, az alábbiak szerint:

 • az adatok egyeztetését követően és az előzetes némert cégalapítási engedély beszerzését követően, 1-2 munkanapon belül elkészítjük a német nyelvű cégdokumentációkat. Ehhez szükségszerűen kérjük töltse ki on-line cégnyomtatványunkat vagy töltse le/ki és küldje vissza nekünk a német cégalapítási nyomtatványok közül a megfelelőt és személyes konzultációra kérjen időpontot irodánktól  
 • az alapító dokumentációk német közjegyző előtti aláírása
 • német bankszámlanyitás és törzstőke rendelkezésre bocsátása 
 • a német cégbejegyzési határidő 30 nap, de a gyakorlatban 1 héten belül a társaság bejegyzésre kerül
 • további regisztrációk és engedélyek beszerézes, szükség szerint 
 • adószám, nyitómérleg 


A német cégdokumentum csomag tartalma:

 • alapító okirat / társasági szerződés
 • meghatalmazások, nyilatkozatok, szerződések 
 • cégbejegyzési kérelem
 • cégbejegyzés
 • működési engedély 
 • adószám és közösségi adószám igénylés
 • nyitó mérleg

 

Német társasági formák:


GmbH | UG | AGGbR | KG | GmbH & Co. KG | SE

Ügyfeleink részére igény szerint Székhelyet / Üzleti Címet biztosítunk, valamint biztosítjuk a teljes könyvelési ügyvitelt (éves beszámoló, könyvelés, bérszámfejtés, adatszolgáltatás, képviselet, tanácsadás,) és az esetlegesen szükséges engedélyek beszerzését.

 

Német cégalapítással kapcsolatos további oldalak:

Német cégalapítás / Általános információk Németországról

Német cégalapítás / Befektetési feltételek

Német cégalapítás / Német társasági formák

Német cégalapítás / Könyvelés és Adótanácsadás

Német cégalapítás / Székhely és Üzleti cím

Német cégalapítás / Adózás Németországban

Német cégalapítás / Bankszámlanyitás Németországban

Német cégalapítás / Autó- és betegbiztosítás

Német biztosítás / Cégautó


Német cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

 

További részletes információ a német cégalapításokkal kapcsolatban itt: http://www.nemetcegalapitas.hu


Figyelem!

Német alapítás (GmbH, AG, UG, GbR, KG) ügyvédi közreműködés nélkül, sokkal kedvezőbb áron!

Felhívjuk tisztelt leendő ügyfeleink figyelmét, hogy eltérően a magyarországi jogaszbályoktól és megszokott cégalapítási metódustól Németországban a német cégalapítás során nem szükséges német ügyvéd közreműködése. A német cégalapítás során a társaság alapító okiratát közjegyző hitelesíti, ezért teljesen indokolatlan német ügyvéd közreműködését kérni, aki csak plusz költségeket számláz Önnek, fölöslegesen. A német cégalapítás során az ügyvédi közreműködés elhagyásával sok pénzt lehet megtakarítani, melyet inkább az új vállalkozása beindítására fordíthat.

Németországban elegendő, ha egy referenciákkal, igazolható múlttal és hozzértő magasan kvalifikált munkatársakkal rendelkező német cégalapításokat, könyvelést és irodaszolgáltatásokat végző tanácsadó iroda segítségét kérik, akik az összes német cégalapítási és engedélyezési feladatokat elvégzik Önök helyett.

Irodánk magyar nyelvű vezetése és ügyintézői, 10 éves német jogi- és gazdasági tapasztalattal, müncheni és budapesti képviselettel áll ügyfelei szolgálatában.

 

Mi tudjuk, hogy mi jelent egy új országban új vállalkozást nyitni, tudjuk, hogy mennyi nehézséggel kell szembenéznie annak akit nem megfelelő tanácsokkal látnak el.

 

Referenciák menüpontunkban olvashat arról, miszerint irodánk megbízhatósága, az Ön garanciája.

Irodánk vállaja, hogy minden magyar és külföldi ügyfelének a teljes körű német cégalapítási és engedélyezési eljárást elvégzi, valamint ellátja Önöket hasznos tanácsokkal, információkkal ami segíti az Önök munkáját. A német cégalapítás, adótanácsadás és könyvelés, valamint a székhelyszolgáltatás, jogi- gazdasági és adótanácsadás társaságunknál együtt megtalálható. Szolgáltatásainkat nem csak német és angol nyelveken, hanem magyar nyelven is biztosítjuk ügyfeleinknek!

 

10 jó okunk van rá, hogy miért minket válasszon, nézze meg miért!


Amennyiben jogi segítségre lenne szüksége vagy speciális jogi területen van szüksége jogi konzultációra, abban az esetben is segítünk Önnek magyarul is beszélő német ügyvéd kollegánk közreműködésével.

Irodánk a német cégalapítás és könyvelés során az alábbi segítséget nyújtja:

 • gazdasági társaság alapítása ( GmbH, UG, AG, GbR, KG, SE, GmbH & Co. KG és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • kereskedelmi képviselet alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhely, képviselet) bővebben itt
 • engedélyek ügyintézése (munkavállalási-, tartózkodási-, működési engedélyek)
 • könyvelés bővebben itt

 

 

 

Német cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés


Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

További részletes információ a német cégalapításokkal kapcsolatban itt: http://www.nemetcegalapitas.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                  Budapest - München - London - Wien -Zürich 

                               Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe