Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

1. lépés / Elhatározás, információgyűjtés, döntés 

 

Miután elhatározta, hogy céget alapít, a konkrét cégalapítás megkezdése előtt további információkra lesz szüksége. Döntést kell hoznia a cégformáról, a cégszerkezetről, és általánosságban a leendő társaság adatairól. Ha tanácsatalan, kérjük, olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdések menüpontot, vagy a Nem árt tudni menüpontot. Ha továbbra is vannak nyitott kérdései, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az ingyenes cégjogi tanácsadás menüpont alatt, vagy az alábbiak szerint:

  • Személyes ingyenes konzultáció irodánkban, telefonos időpontegyeztetést követően. A  konzultáción felteheti kérdéseit, megszerezheti a szükséges információkat. Ehhez kérjük, hívja a +36 1 266 2002 vagy a +36 20 444 88 00 telefonszámainkat, és egyeztessen időpontot, vagy

  • Telefonos, díjmentes konzultáció a +36 20 444 88 00 on-line 24 cégalapítási információs vonalon, vagy

  • Kérdéseit felteheti az info@elitgroup2000.hu elérhetőségünkre címzett e-mail üzenetben is, irodánk rövid határidővel válaszol Önnek.

 

2. lépés / Cégnév kiválasztása, ellenörzése

 

A kiválasztott cégnevet ellenörizni kell, hogy szerepel-e esetleg már a cégnyilvántartásban. Ha az Ön által választott cégnév már szerepel a cégnyilvántartásban, ebben az esetben másik nevet kell választania.

 

A cégnév ellenörzését az alábbi linkre kattintva teheti meg: http://www.e-cegjegyzek.hu/info/page/ceginfo

 

3. lépés / Cégalapítási űrlap kitöltése, adatok rendelkezésre bocsátása 

 

Kérjük, töltse ki on-line adatlapunkat, és küldje el nekünk, vagy töltse le a Letöltések menüpontből az egyes cégformákra vonatkozó nyomtatványunkat, és kitöltve, aláírva juttassa el részünkre e-mail vagy fax útján.
  

Cégalapítási űrlap
Kérjük töltse ki ezt az űrlapot a kívánt cég adatival és küldje el nekünk. Munkatársaink hamarosan jelentkeznek Önnél, a társaság alapítási idejével kapcsolatban.
cégforma
 
 
 

 

4. lépés / Előre egyeztetett időpontban az okiratok aláírása

 

Az Cégalapítási űrlap vagy a Cégalapítási nyomtatványok elküldése után irodánk rövid határidővel felveszi Önnel a kapcsolatot. A megbeszélt időpontra az iratmintából szerkesztett cégiratokat elkészítjük Önnek. A dokumentumok véglegesítése és az ügyfél kioktatása a személyes konzultáció alkalmával történik. Személyes konzultáció keretein belül is van lehetőség az adatok felvételére, azonban ebben az esetben várni kell a dokumentációk elkészítésére, vagy egy késöbbi időpontban újra visszajönni hozzánk az aláírás végett. A dokumentációk elkészülte után a cégiratokat a társaság alapítói aláírják, és az ügyvéd ügyvédi ellenjegyzéssel látja el. Ügyfeleink valamennyi iratból 2-2 eredeti, kinyomtatott példányt kapnak. A társaság a társasági szerződés aláírsának időpontjában megalakult, és a bírósági bejegyzésig már előtársaságként tevékenykedhet. A társaság a bejegyzéssel jön létre. (konstiutív hatály)

 

Budapesti irodánkban (1088 Budapest, Rákóczi út 25. 2/2.) a személyes találkozáskor sor kerül az okiratok aláírására és az ügyvédi ellenjegyzésre, valamint a jogi kioktatásra.

 

Dokumentumszükséglet:

  • a székhelyként megjelölt ingatlan helyrajzi számát vagy 30 napnál nem régebbi hiteles tulajdoni lap másolatát, ha a tulajdoni lap nem áll rendelkezésre, a pontos helyrajzi szám (hrsz) megadása mellett kérésére irodánk beszerzi a tulajdoni lapot 
  • amennyiben a tagok vagy ügyvezetők nem tulajdonosai a székhelyként megjelölt ingatlannak, szükséges  egy ún. székhely használatához hozzájáruló nyilatkozat, amelyet letölthet itt
  • személyi azonosításhoz szükséges iratok (személyi igazolvány vagy útlevél, lakcímkártya, adóazonosító kártya).
  • a cégalapítás során felmerülő költségek az alapító dokumentációk aláírásakor esedékesek. Információ a Cégalapítás költségei menüpontban.

 

5. lépés / Cégbejegyzési eljárás lebonyolítása, illetékek, regisztrácók

 

A társaság igazolt székhelyhasználati jogosultságát irodánk ellenörzi, majd a bejegyzési illetékek megfizetését követően irodánk - amennyiben az illeték és közzétételi díj megfizetéséről szóló igazolások visszaérkeznek irodánkba (1-2 munkanap)  - haladéktalanul benyújtja a cégiratokat az illetékes cégbíróság részére. A cégbíróság a bejegyzést 1 órán belül teljesíti, melyről elektronikus aktában értesít minket. A bejegyzési idő egyes esetekben hosszabb is lehet, melyről az Adóregisztrációs eljárás című menüpontban olvashat. A társaság bejegyzési végzését elektronikusan is, e-akta (.es3) formájában továbbítjuk Önnek, mert erre még szüksége lesz, például a bankszámla megnyitásakor. Ezzel egyidejüleg az összes papír alapú dokumentációt is átadjuk Önnek.

Az elekronikus file-ok használatával kapcsolatos információkat szintén az Ön rendelkezésére bocsátjuk.

 
Sok sikert kívánuk Önnek új vállalkozásához!

 

További információk az alábbi társasági formákról:

Ajánlatkérés


Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                                       Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                            Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

     

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe