Warning: strpos() [function.strpos]: Offset not contained in string in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 30

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php:30) in /opt/share/www/e/elitgroup2000.hu/public_html/index.php on line 35
Cégalapítás, Kft alapítás, magyar cégalapítás, Kft, Bt. Rt, alapítás
Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

A cégalapítás idejéről, határidők

 

A vállalási határidő magyar bejegyzésű társaság esetében, ha alapító adatok rendelkezésre állnak 2 munkanap. Ez azt jelenti, hogy alapító okiratot az alapítási adatok rendelkezésre bocsátásától számított 2. munkanapon elkészítjük, így az aláírásra kész állapotba kerül, vagyis a társaság ezen a napon megalakulhat. A cégbírósági bejegyzési eljárást az illeték és közzétételi díj megfizetését igazoló dokumentum visszérkezését követően indítjuk meg, ez általában további 1-2 munkanap. A teljes alapítási idő - adóregisztrációs eljárással együtt - 2-5 munkanap. 

Néhány fontos tudnivaló az elektronikus cégbejegyzésről


2008. július 1-ét követően Magyarországon csak elektronikus cégeljárással lehet társaságot alapítani. Elektronikus cégeljárás esetében a bejegyzési (változásbejegyzési) kérelem illetékei és közzétételi díjai változóak. A cégeljárás során az illetéket és a közzétételi díjat elektronikusan kell megfizetni. 


Egyszerűsített elektronikus cégeljárás cégbejegyzés 1 órán belül


Az elektronikus eljárás azt jelenti, hogy a cégiratokat, miután azt az ügyfél aláírásával ellátta, elektronikus úton nyújtjuk be a cégbírósághoz, majd a cégbíróság elektronikusan küldi meg részünkre a cégbejegyző vagy változásbejegyző végzést. Azonban a cégiratokat ügyfeleink minden esetben az elektronikus formátum mellett, papír formátumban is kézhez kapják. A cégeljárás minden esetben ügyvédi vagy közjegyzői közreműködést igényel.


Valóban egy óra alatt lehet cégem?


Nem. A teljes bejegyzési eljárás az adóregisztrációs folymattal, és az illetékek és közzétételi díjak megfizetésének tényét igazoló dokumentumok visszaérkezésével együtt 2-5 nap. Az adóregisztációs eljárás elbírálásától számítva a cégbíróság a bejegyzési kérelemmel kapcsolatban egy munkaórán belül határoz.  A kérelem elbírálására nyitva álló határidő számításának kezdő időpontja munkanapokon reggel kilenc óra.


Azok az ügynökségek, irodák, akik ennél rövidebb idővel vállalnak cégalapítást, nem fedik fel a bejegyzési eljárás valós idejét. Fontos tudni, hogy a cég már az létesítő okiratok aláírását követően előtársaságként működhet, azonban csak a bejegyzéssel jön létre. Előtársasági időszak alatt, a tagok teljes magánvagyonukkal felelnek a társaság előtársasági időszaka alatt keletkezett összes kötelezettségért.
 

A cégalapítás munkadíja magában foglalja a

  • tanácsadást, konzultációt,
  • a cégnév priorálását,
  • az okiratszerkesztést,
  • a cégbírósági eljárást,    
  • a cég APEH-hoz történő bejelentését,
  • a cég Központi Statisztikai Hivatalhoz történő (KSH) bejelentését,
  • a közösségi adószám igénylését.

 Ajánlatkérés

 

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található.

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                 Budapest - Wien - München - London - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe