Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Ausztria / Österreich 

 

 

 

Ausztriáról általánosságban

 

 

Osztrák társasági formák

 

 

Osztrák adók

 

 • Körperschaftssteuer / Társasági adó : 25%
 • Umsatzsteuer / Általános forgalmi adó: 20, 12, 10%
 • Einkommensteuer / Személyi jövedelemadó: progresszív jellegű
 • Tőkejövedelmi adó (Osztalékadó) : 25%

További információ itt 

 

Osztrák cégalapításhoz szükséges dokumentumok

 

 • a társaság neve
 • a társaság leendő székhelye (igény esetén irodánk biztosítja a székhelyet)
 • az alapító tagok adatai, útlevél
 • az igazgató/k adatai, útlevél

 

Osztrák cégalapítás menete

 

 • személyes konzultáció budapesti irodánkban
 • megbízás
 • alapítási dokumentációk elkészítése, kiutazás, alapító okiratok aláírása, törzstőke elhelyezése, bejegyzési eljárás megindítása
 • alapítási idő 6-12 nap
 • további engedélyek 6-8 nap

 

Osztrák cégalapítás költségei

 

Kérjük válasszon társasági formát, majd kérjen ajánlatot irodánktól, itt 

 

Szolgáltatásaink osztrák cégalapítás esetén

 

 • gazdasági társaság alapítása (GmbH, AG, KG, és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • kereskedelmi képviselet alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhely, képviselet) bővebben itt
 • engedélyek ügyintézése (munkavállalási-, tartózkodási-, működési engedélyek)
 • könyvelés bővebben itt

 

Ausztriai cégalapítással kapcsolatos oldalaink:

 

Ausztriai cégalapítás /Osztrák társasági formák

Ausztriai cégalapítás / Székhely, Üzleti cím Ausztria

Ausztriai cégalapítás / Könyvelés, Adótanácsadás Auszrtiában

Ausztrtiai cégalapítás / Adózás Ausztriában

Ausztriai cégalapítás / Osztrák cégalapításról általánosságban

Ausztriai cégalapítás / Hasznos tippek, letöltések ausztriai cégalapításhoz

Ausztriai cégalapítás / Hasznos címek, Ausztria 

 

Cégalapítás Ausztriában - magunkról

 

Cégünk 2000. év óta foglalkozik ausztriai cégalapításokkal, jogi és adótanácsadással, osztrák cégképviselettel s ehhez kapcsolódó engedélyezési eljárásokkal és szolgáltatásokkal.

 

Tapasztalatunk, valamit a osztrák jog és gazdaság területén szerzett gyakorlati tudásunk és nem utolsó sorban cégünk dolgozóinak szakirányú végzettsége segít hozzá bennünket ahhoz, hogy manapság bármilyen ausztriai cégjogi vagy adójogi területen komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleiknek.


Egy osztrák cégalapítással, az ausztriai gazdasági környezetben való megjelenéshez nyújt irodánk gyors, precíz, hathatós segítséget. Minden európai országban, így Ausztriában is tapasztalt ügyvédekkel, jogtanácsosokkal, adó és pénzügyi szakemberekkel dolgozunk együtt, és szolgáltatásaink mind saját szolgáltatás. Az ausztriai cégalapítás és egyéb szolgáltatások során mi nem veszünk igénybe semmilyen külső szolgáltatót, vagy olcsó  "cégügynököket", "közvetítőket" - mint sok más hasonló tevékenységet végző szolgáltatás. Az ausztriai cégalapítás során, valamint a ausztriai tevékenységünk során elért sikereinket, 14 éves tapasztalatunk, referenciáink, magyar, német osztrák és svájci ügyfeleink elégedettsége is bizonyítja. 

 

Ausztriai, német és magyar irodáink, kamarai tagsággal és komoly referenciával rendelkeznek. A mi szakértelmünk az Önök megnyugvása legyen szó  GmbH, AG, KG, KG, alapításáról, könyvelésről vagy képviseleti (székhely) szolgáltatásról.


Tevékenységünket GmbH vállalkozási forma keretein belül végezzük, mindennemű tevékenységeinkért garanciát vállalunk. Irodánk tagja a Német - Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint az Industrie Handels Kammer -nak (Német Kereskedelmi Kamara).

Széleskörű kapcsolataink és nemzetközi adózási szaktudásunknak köszönhetően, nem csak az osztrák cégalapítást, hanem cégstruktúrák tervezését, felállítását és kivitelezését is megvalósítjuk.

  

Irodánk, az ausztriai cégalapítás során cégképviselettel, vállalkozások és cégek beindításával, ausztriai cégek, vállalkozások alapításával, ausztriai cégátalakításokkal, cégmegszüntetéssel, cégadásvétellel, az üzleti tevékenység végzéséhez szükséges hatósági engedélyek beszerzésével, székhelyszolgáltatással, könyveléssel, könyvvizsgálattal, továbbá tartózkodási engedélyek, letelepedési engedélyek ügyintézésével foglalakozik. Jogi garanciát vállalunk mindennemű tevékenységünkre.


Magyarul, németűl és angolul beszélő csapatunk Ausztria egész területén a cégalapítási, cégbejegyzési és bejelentési eljárások, engedélyezés, adószám igénylés, (belföldi és EU) bankszámlanyitás (belföldi és EU) teljes körű átvállalásával és tanácsadással járul hozzá vállalkozása sikeréhez.


Székhely / Üzleti cím és a Könyvelés / Adótanácsadás és az ausztriai cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy az ausztriai cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el osztrák cégének teljes körű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Ausztriába kellene utaznia.

 


 

 

 

A oszták cégalapítás menete

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ausztriai cégalapítás során az alábbiak szerint:

 • az adatok egyeztetését követő néhány munkanapon belül elkészülnek a cégdokumentációkat. Ehhez szükségszerűen kérjük töltse ki on-line cégnyomtatványunkat vagy töltse le/ki és küldje vissza nekünk az osztrák cégalapítási nyomtatványok közül a megfelelőt vagy személyes konzultációra kérjen időpontot irodánktól  
 • az alapító dokumentációkat osztrák közjegyző előtt szükséges aláírni
 • bankszámlanyitás
 • bejegyzési határidő 30 nap, de gyakorlatilag 1 héten belül a társaság bejegyzésre kerül
 • további regisztrációk, engedélyek

A cégdokumentum csomag tartalma:

 • alapító okirat / társasági szerződés
 • meghatalmazások, nyilatkozatok
 • bejegyzési kérelem
 • bejegyzés
 • működési engedély 
 • adószám és közösségi adószám igénylés
 • nyitó mérleg

 

Ügyfeleink részére igény szerint Székhelyet / Üzleti Címet biztosítunk, valamint biztosítjuk a teljes ügyvitelt (éves beszámoló, könyvelés, bérszámfejtés, adatszolgáltatás, képviselet, tanácsadás,) és az esetlegesen szükséges engedélyek beszerzését.Ausztriai cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Ausztriai cégalapítással kapcsolatos további oldalak:

Ausztriai cégalapítás / Osztrák társasági formák

Ausztriai cégalapítás / Könyvelés és Adótanácsadás

Ausztriai cégalapítás / Székhely és Üzleti cím

Ausztriai cégalapítás / Adózás Ausztriában

 

Társasági formák:

GmbH | AG | KGOHG


Osztrák GmbH alapítása

Jogi személyek számára szinte korlátlanok a lehetőségek, ugyanígy egyes vezető alkalmazottak, így egyes vezető tisztségviselők, ügyvezetők, igazgatók vagy kulcsfontosságú munkatársak is kaphatnak munkavállalási és tartózkodási engedélyt Ausztriában.

Egy osztrák GmbH-nak számtalan lehetősége van Ausztriában. A osztrák cégalapítást követően a ausztriai cég többek között autót vásárolhat, autót finanszíroztathat, kereskedhet, szolgáltathat. A GmbH költségoldalán a különböző kiadások nagy mértékben leírhatók, de leírhatók költségként a biztosítási és az egyéb költségek is.

Az osztrák cégalapítás első lépésként alaposan meg kell tervezni ausztriai egzisztenciáját annak, aki német céget, német vállalkozást szeretne alapítani. A legfontosabb eldönteni az osztrák cégalapítás során, hogy tevékenységét milyen jogi formában kívánja végezni. Ebben némi segítséget jelent, hogy az osztrák gazdasági törvények közelítően megegyeznek a magyar gazdasági törvénnyel, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy számos sarkalatos ponton mégis különbözik a Magyarországon bevezetett és megszokott gazdasági törvénytől. Ezért az osztrák cégalapítás és működési engedélyezés ellentétben sok tévhittel egészen más módon történik, mint például Magyarországon.

Az ausztriai cégalapítási dokumentumok előkészítését követően, a osztrák cégalapítási kérelemhez be kell szerezni az adójogi okmányokat, útleveleket. Tanácsos gazdasági számításokat, vagy jól átgondolt marketing vagy üzleti tervet csatolni. Ezt irodánk elkészíti Önöknek az osztrák cégalapítás során díjmentesen.

Az üzleti tervet a osztrák cégalapítás során a német hatóságok alaposan átvizsgálják, és ennek függvényében engedélyezik vagy utasítják el a német GmbH, AG, vagy KG bejegyzését. A különböző társasági formákról részletesen itt olvashat. Egy rosszul felépített gazdasági marketingstratégia esetén az ausztriai cégalapítás során a GmbH alapítása, AG alapítása vagy akár KG vagy OHG alapítása során a cég bejegyzése a Cégregiszterbe automatikusan elutasításra kerülhet.

Adózás szempontjából figyelembe kell vennünk, hogy Ausztriában névlegesen kis mértékben magasabbak az adókulcsok, mit Magyarországon azonban az osztrák adótörvény a költségek leírásában sokkal több és rugalmasabb lehetőséget kínál a osztrák cégalapítás során. Az adóalapot jelentősen csökkenti, hogy Ausztriában a vállalkozáshoz szükséges kiadásokat, beleértve a reprezentációs költségeket is, elismerik, természetesen a hihetőség határain belül. Ezért egy jól irányzott ausztriai cégalapítással Ön sok pénzt takaríthat meg!

A német cégalapítás során egy osztrák GmbH, KG vagy AG ügyes beruházásokkal lényegesen csökkenteni tudja a cég nyereségét, ez pedig a tulajdonosok személyi jövedelemadóját is előnyösen érinti. Az osztrák cégalapítás során felmerülő adózási kérdésekkel kapcsolatban az Adózás Ausztriában menüpont alatt talál további hasznos információkat. Fontos tudnivaló, hogy a két ország között létezik kettős adózást elkerülő egyezmény, melynek értelmében a magyar állampolgároknak csak egyszer kell adózniuk.

A Székhely / Üzleti cím és a Könyvelés / Adótanácsadás és osztrák cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy az ausztriai cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el osztrák cégének teljeskörű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Ausztriába kellene utaznia.
Figyelem!

Ausztriai alapítás (GmbH, AG, KG) ügyvédi közreműködés nélkül, sokkal kedvezőbb áron!

Felhívjuk tisztelt leendő ügyfeleink figyelmét, hogy eltérően a magyarországi jogaszbályoktól és mgszokott cégalapítási metódustól Ausztriábanban az osztrák cégalapítás során nem szükséges osztrák ügyvéd közreműködése. A z osztrák cégalapítás során társaság alapító okiratát közjegyző hitelesíti, ezért teljesen indokolatlan osztrák ügyvéd közreműködését kérni, aki csak plusz költségeket számláz Önnek, fölöslegesen. Az osztrák cégalapítás során az ügyvédi közreműködés elhagyásával sok pénzt lehet megtakarítani, melyet inkább az új vállalkozása beindítására fordíthat.

Ausztriában elegendő, ha egy referenciákkal igazolható múlttal és hozzértő magasan kvalifikált munkatársaskkal rendelkező osztrák cégalapításokat, könyvelést és irodaszolgáltatásokat végző tanácsadó iroda segítségét kérik, akik az összes ausztriai cégalapítási és engedélyezési feladatokat elvégzik Önök helyett.

Irodánk magyar nyelvű vezetése és ügyintézői, 10 éves német jogi- és gazdasági tapasztalattal, müncheni, bécsi és budapesti képviselettel áll ügyfelei szolgálatában. Mi tudjuk, hogy mi jelent egy új országban új vállalkozást nyitni, tudjuk, hogy mennyi nehézséggel kell szembenéznie annak akit nem megfelelő tanácsokkal látnak el. Referenciák menüpontunkban olvashat arról, miszerint irodánk megbízhatósága, az Ön garanciája.

Irodánk vállaja, hogy minden magyar és külföldi ügyfelének a teljes körű ausztriai cégalapítási és engedélyezési eljárást elvégzi, valamint ellátja Önöket hasznos tanácsokkal, információkkal ami segíti az Önök munkáját. Az osztrák cégalapítás, adótanácsadás és könyvelés, valamint a székhelyszolgáltatás, jogi- gazdasági és adótanácsadás társaságunknál együtt megtalálható. Szolgáltatásainkat nem csak német és angol nyelveken, hanem magyar nyelven is biztosítjuk ügyfeleinknek!

10 okunk van rá amiért minket válasszon

Amennyiben jogi segítségre lenne szüksége vagy speciális jogi területen van szüksége jogi konzultációra, abban az esetben is segítünk Önnek magyarul is beszélő német ügyvéd kollegánk közreműködésével.

Irodánk az ausztriai cégalapítás és könyvelés során az alábbi segítséget nyújtja:

 • gazdasági társaság alapítása ( GmbH, AG, KG, OHG és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • kereskedelmi képviselet alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhely, képviselet) bővebben itt
 • engedélyek ügyintézése (munkavállalási-, tartózkodási-, működési engedélyek)
 • könyvelés bővebben itt

 

Ausztriai cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu


 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                             Budapest - München - London 

                                 Copyright 2000-2010 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe