Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Ausztria / Österreich 

 

 

 

Ausztriáról általánosságban

 

 

Osztrák társasági formák

 

 

Osztrák adók

 

 • Körperschaftssteuer / Társasági adó : 25%
 • Umsatzsteuer / Általános forgalmi adó: 20, 12, 10%
 • Einkommensteuer / Személyi jövedelemadó: progresszív jellegű
 • Tőkejövedelmi adó (Osztalékadó) : 25%

További információ itt 

 

Osztrák cégalapításhoz szükséges dokumentumok

 

 • a társaság neve
 • a társaság leendő székhelye (igény esetén irodánk biztosítja a székhelyet)
 • az alapító tagok adatai, útlevél
 • az igazgató/k adatai, útlevél

 

Osztrák cégalapítás menete

 

 • személyes konzultáció budapesti irodánkban
 • megbízás
 • alapítási dokumentációk elkészítése, kiutazás, alapító okiratok aláírása, törzstőke elhelyezése, bejegyzési eljárás megindítása
 • alapítási idő 6-12 nap
 • további engedélyek 6-8 nap

 

Osztrák cégalapítás költségei

 

Kérjük válasszon társasági formát, majd kérjen ajánlatot irodánktól, itt 

 

Szolgáltatásaink osztrák cégalapítás esetén

 

 • gazdasági társaság alapítása (GmbH, AG, KG, és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • kereskedelmi képviselet alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhely, képviselet) bővebben itt
 • engedélyek ügyintézése (munkavállalási-, tartózkodási-, működési engedélyek)
 • könyvelés bővebben itt

 

Ausztriai cégalapítással kapcsolatos oldalaink:

 

Ausztriai cégalapítás /Osztrák társasági formák

Ausztriai cégalapítás / Székhely, Üzleti cím Ausztria

Ausztriai cégalapítás / Könyvelés, Adótanácsadás Auszrtiában

Ausztrtiai cégalapítás / Adózás Ausztriában

Ausztriai cégalapítás / Osztrák cégalapításról általánosságban

Ausztriai cégalapítás / Hasznos tippek, letöltések ausztriai cégalapításhoz

Ausztriai cégalapítás / Hasznos címek, Ausztria 

 

Cégalapítás Ausztriában - kik vagyunk mi?

 

Cégünk 2000. év óta foglalkozik ausztriai cégalapításokkal, ausztriai adó-, és jogi tanácsadással, bécsi székhelyszolgáltatással és könyvelési szolgáltatással.

 

Tapasztalatunk, valamit a osztrák jog és gazdaság területén szerzett szakmai tudásunk, és nem utolsó sorban cégünk dolgozóinak szakirányú végzettsége segít hozzá bennünket ahhoz, hogy manapság bármilyen ausztriai cégjogi, vagy adójogi területen komplex szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleiknek.


Egy osztrák cégalapítással, az ausztriai gazdasági környezetben való megjelenéshez nyújt irodánk gyors, precíz, hathatós segítséget. Minden európai országban, így Ausztriában is tapasztalt ügyvédekkel, jogtanácsosokkal, adó és pénzügyi szakemberekkel dolgozunk együtt. Az ausztriai cégalapítás és egyéb szolgáltatások során mi nem veszünk igénybe semmilyen külső szolgáltatót, vagy olcsó  "cégügynököket", "közvetítőket" - mint sok más hasonló tevékenységet végző vállalkozás. Az ausztriai cégalapítás során, valamint a ausztriai tevékenységünk során elért sikereinket, 15 éves tapasztalatunk, referenciáink, magyar, német, osztrák és svájci ügyfeleink elégedettsége bizonyítja. 

 

Ausztriai, német és magyar irodáink, kamarai tagsággal és komoly referenciával rendelkeznek. A mi szakértelmünk az Önök megnyugvása legyen szó  GmbH, AG, KG, KG, alapításáról, könyvelésről vagy képviseleti (székhely) szolgáltatásról.


Tevékenységünket GmbH vállalkozási forma keretein belül végezzük, mindennemű tevékenységeinkért garanciát vállalunk. Irodánk tagja a Német - Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, valamint az Industrie Handels Kammer-nak (Német Kereskedelmi Kamara).

Széleskörű kapcsolataink és nemzetközi adózási szaktudásunknak köszönhetően, nem csak az osztrák cégalapítást, hanem cégstruktúrák tervezését, felállítását és kivitelezését is megvalósítjuk.

  

Irodánk, az ausztriai cégalapítás során cégképviselettel, vállalkozások és cégek beindításával, ausztriai cégek, vállalkozások alapításával, ausztriai cégátalakításokkal, cégmegszüntetéssel, cégadásvétellel, az üzleti tevékenység végzéséhez szükséges hatósági engedélyek beszerzésével, székhelyszolgáltatással, könyveléssel, könyvvizsgálattal, továbbá tartózkodási engedélyek, letelepedési engedélyek ügyintézésével foglalakozik. Jogi garanciát vállalunk mindennemű tevékenységünkre.


Magyarul, németűl és angolul beszélő csapatunk Ausztria egész területén a cégalapítási, cégbejegyzési és bejelentési eljárások, engedélyezés, adószám igénylés, (belföldi és EU) bankszámlanyitás teljes körű átvállalásával és tanácsadással járul hozzá az Ön vállalkozása sikeréhez.


Székhely / Üzleti cím és a Könyvelés / Adótanácsadás és az ausztriai cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy az ausztriai cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el osztrák cégének teljes körű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Ausztriába kellene utaznia.

 


 

 

 

A oszták cégalapítás menete

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ausztriai cégalapítás során, az alábbiak szerint:

 • az adatok egyeztetését követő néhány munkanapon belül elkészülnek a cégdokumentációkat. Ehhez szükségszerűen kérjük töltse ki on-line cégnyomtatványunkat, vagy töltse le/ki és küldje vissza nekünk az osztrák cégalapítási nyomtatványok közül a megfelelőt, vagy személyes konzultációra kérjen időpontot irodánktól  
 • a létesítő okiratok osztrák közjegyzői közreműködéssel kerülnek aláírásra
 • bankszámlanyitás
 • bejegyzési határidő főzsabály szerint 30 nap, de gyakorlatilag 1-2 héten belül a társaság bejegyzésre kerül, ha a megfelelő előzetes feltételek rendelkezésre állnak
 • további bejelentések, (Finanzamt) regisztrációk, engedélyeztetési eljárások lefolytatása

A cégalapítási csomag tartalma:

 • alapító okirat / társasági szerződés
 • meghatalmazások, nyilatkozatok
 • bejegyzési kérelem
 • cégbejegyzési végzés (Firmenbuch)
 • működési engedély (Gewerbeamt)   
 • adószám és közösségi adószám igénylés (Finanzamt)
 • nyitó mérleg elkészítése

 

Ügyfeleink részére igény szerint Székhelyet / Üzleti Címet biztosítunk, valamint biztosítjuk a teljes ügyvitelt (éves beszámoló, könyvelés, bérszámfejtés, adatszolgáltatás, képviselet, tanácsadás,) és az esetlegesen szükséges engedélyek beszerzését.Ausztriai cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Ausztriai cégalapítással kapcsolatos további oldalak:

Ausztriai cégalapítás / Osztrák társasági formák

Ausztriai cégalapítás / Könyvelés és Adótanácsadás

Ausztriai cégalapítás / Székhely és Üzleti cím

Ausztriai cégalapítás / Adózás Ausztriában

 

Társasági formák:

GmbH | AG | KGOHG


Osztrák GmbH alapítása

Egy osztrák GmbH-nak számtalan lehetősége van Ausztriában. A osztrák cégalapítást követően a ausztriai cég az Európai Únió átültetett irányelveinek megfelelően megkülönböztetés nelkül au Únió egész területén kereskedhet és szolgáltathat. A GmbH költségoldalán a különböző kiadások flexibilisen leírhatók.

Az osztrák cégalapítás első lépésként alaposan meg kell tervezni ausztriai egzisztenciáját annak, aki Ausztriában céget, osztrák vállalkozást szeretne alapítani illetve létrehozni. A legfontosabb eldönteni az osztrák cégalapítás során, hogy tevékenységét milyen jogi formában kívánja végezni. Ebben némi segítséget jelent, hogy az osztrák társasági formák hasonlóak, mint a magyar társasági formák, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy számos ponton mégis sajátos az osztrák cégjogi törvény. Ezért az osztrák cégalapítási eljárás, és a cég tevékenységével kapcsolatos egyedi engedélyezési eljárás - ellentétben sok tévhittel - egészen más feltételek mentén történik, mint például Magyarországon.

Az ausztriai cégalapítási dokumentumok előkészítését követően, a osztrák cégalapítási kérelemhez - egyes esetekben - be kell szerezni adójogi okmányokat. Tanácsos gazdasági számításokat, jól átgondolt marketing, vagy üzleti tervet csatolni. Ezt irodánk elkészíti Önöknek az osztrák cégalapítás során díjmentesen.

Az üzleti tervet a osztrák adóhatóság - az adószám kiadásának eljárásában - alaposan megvizsgálja, és ennek függvényében adják ki, vagy utasítják el az osztrák adószám igénylés iránti kérelmet. A különböző társasági formákról részletesen itt olvashat. Egy rosszul felépített gazdasági stratégia esetén az ausztriai cégalapítás során a GmbH alapítása, AG alapítása vagy akár KG vagy OHG alapítása nem fogja betölteni a hozzá fűzött reményeket.

Adózás szempontjából figyelembe kell vennünk, hogy Ausztriában névlegesen magasabbak az adókulcsok, mint Magyarországon azonban az osztrák adótörvény a költségek leírásában sokkal több és rugalmasabb lehetőséget kínál, a osztrák cégalapítás során. Az adóalapot jelentősen csökkenti, hogy Ausztriában a vállalkozáshoz szükséges kiadásokat, beleértve a reprezentációs költségeket is, elismerik, természetesen a hihetőség határain belül. Ezért egy jól irányzott ausztriai cégalapítással Ön sok pénzt takaríthat meg!

Az ausztriai cégalapítás során egy osztrák GmbH, KG vagy AG ügyes beruházásokkal lényegesen csökkenteni tudja a cég nyereségét, ez pedig a tulajdonosok személyi jövedelemadóját is előnyösen érinti. Az osztrák cégalapítás során felmerülő adózási kérdésekkel kapcsolatban az Adózás Ausztriában menüpont alatt talál további hasznos információkat. Fontos tudnivaló, hogy a két ország között létezik kettős adózást elkerülő egyezmény, melynek értelmében a magyar állampolgároknak megszerzett jövedelmeik után csak egyszer kell adót fizetniük.

A Székhely / Üzleti cím és a Könyvelés / Adótanácsadás és osztrák cégalapítás címszavak alatt részletesen tájékozódhat arról, hogy az ausztriai cégalapítás alapítás után, hogyan látjuk el osztrák cégének teljeskörű adminisztrációját, anélkül, hogy ezért Önnek rendszeresen Ausztriába kellene utaznia.
Figyelem!

Ausztriai alapítás (GmbH, AG, KG) ügyvédi közreműködés nélkül, sokkal kedvezőbb áron!

Felhívjuk tisztelt leendő ügyfeleink figyelmét, hogy Ausztriábanban az osztrák cégalapításhoz nem feltétlenül szükséges osztrák ügyvéd közreműködése. Az osztrák cégalapítás során a társaság létesítő okiratát közjegyző hitelesíti, ezért teljesen indokolatlan osztrák ügyvéd közreműködését kérni, aki csak plusz költségeket számláz Önnek, fölöslegesen. Az osztrák cégalapítás során az ügyvédi közreműködés elhagyásával sok pénzt lehet megtakarítani, melyet inkább az új vállalkozása beindítására fordíthat.

Ausztriában elegendő tehát, ha egy referenciákkal és igazolható múlttal, valamint hozzértő magasan kvalifikált munkatársakkal rendelkező osztrák cégalapításokat, könyvelést és irodaszolgáltatásokat végző tanácsadó iroda segítségét kérik, akik az összes ausztriai cégalapítási és engedélyezési feladatokat elvégzik Önök helyett.

Irodánk magyar nyelvű vezetése és ügyintézői, évtizedes jogi- és adójogi tapasztalattal, müncheni, bécsi és budapesti képviselettel áll ügyfelei rendelkezésére. 

Mi tudjuk, hogy mi jelent egy új országban új vállalkozást nyitni, tudjuk, hogy mennyi nehézséggel kell szembenéznie annak, akit nem megfelelő tanácsokkal látnak el. 

Irodánk vállaja, hogy minden magyar és külföldi ügyfelének a teljes körű ausztriai cégalapítási és engedélyezési eljárást elvégzi, valamint ellátja Önöket hasznos tanácsokkal, információkkal ami segíti az Önök munkáját. Az osztrák cégalapítás, adótanácsadás és könyvelés, valamint a székhelyszolgáltatás, jogi- gazdasági és adótanácsadás társaságunknál együtt megtalálható. Szolgáltatásainkat nem csak német és angol nyelv mellett, magyar nyelven is biztosítjuk ügyfeleinknek!

10 okunk van rá amiért minket válasszon

Amennyiben jogi segítségre lenne szüksége, vagy speciális jogi területen van szüksége jogi konzultációra, abban az esetben is segítünk Önnek magyarul is beszélő osztrák ügyvéd kollegánk közreműködésével.

Irodánk az ausztriai cégalapítás és könyvelés során az alábbi segítséget nyújtja:

 • gazdasági társaság alapítása (GmbH, AG, KG, OHG és további vállalkozási formák)
 • leányvállalat alapítása
 • kereskedelmi képviselet alapítása
 • pénzügyi tanácsadás
 • gazdasági tanácsadás
 • banki tájékoztatás, bankszámla nyitása
 • iroda-service, (székhelyszolgáltatás, képviselet)
 • engedélyek ügyintézése 
 • könyvelés, adótanácsadás

 

Ausztriai cégalapítási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu


 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe