Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció

Bankszámlanyitás Németországban / Privat és üzleti bankszámlák

 

Németországban a bankok előszerettel vizsgálják leendő ügyfeleit és annak gazdasági tevékenységét mielőtt megnyitják részükre a bankszámlát.

 

Egy németországi bankszámla megnyitásának sok- és viszonylag szigorú feltétele van melyeket a bankok eltérő módon, de viszonylag következetesen ellenőriznek. Éppen ezért Németországban a bankszámla megnyitásához  - legyen az privát vagy üzleti - tanácsos néhány dokumentáció előzetes megléte ahhoz, hogy a bank bizonyossággal megnyissa számlánkat.


A német bankok általában a legmodernebb technikai megoldásokat kínálják ügyfelei részére, sokkal kedvezőbb áron, mint például Magyarországon. Az on-line banking, telefon-banking, bankkártya, készpénz-, felvétele, befizetése, mint alapszolgáltatásokon kívül például hitelkártyát is lehet igényelni.


Irodánk kapcsolatban áll német vezető bankokkal, melynek során bankszámláját a legcsekélyebb dokumentumszükséglettel, rövid határidővel megynyitjuk Önnek, legyen az üzleti vagy privát bankszámla.


Szolgáltatásaink direkt szolgáltatások, tehát semmilyen egyéb közvetítő cég szolgáltatásait nem vesszük igénybe. A számlanyitással kapcsolatos teendőket müncheni irodánk direkt végzi, azonban a szolgáltatás megrendelésére a budapesti irodánkban is van lehetőség!


Német bankszámlanyitási kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

 

Partnereink:

 

 

 


Ajánlatkérés

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

További részletes információ a német cégalapításokkal kapcsolatban itt: http://www.nemetcegalapitas.hu

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                               Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe