Német cégalapítás english Német cégalapítás slovensko Német cégalapítás deutsch

Német cégalapítás:

Garancia, Szakértelem,

Diszkréció


Köszöntjük az Elit Group 2000 Kft magyarországi hivatalos honlapján!
 

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk. Irodánk 2000. évben alakult azzal a szándékkal, hogy a magyar  és külföldi  vállalkozók munkáját elősegítse, magyar illetve külföldi vállalkozásalapítási, cégképviseleti, cégmódosítási, cégmegszüntetési, adó- és jogi tanácsadási ügyekben. 

   
Az évek során tevékenységünket bővítettük, melynek eredményeképpen ma már nem csak a magyarországi cégalapításokkal, cégügyekkel, hanem az igényekre és a lehetőségekre tekintettel, Európára kiterjedő cégalapítási, cégjogi szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ügyfeleink.

Ennek eredményeképpen irodánkon keresztül a magyar vállalkozóknak - vagy vállalkozni kívánóknak - mára szinte egész Európában lehetőségük van céget alapítani, irodánk segítségével. A cégalapításokhoz minden általunk alapított gazdasági társaság, vagy egyéb társaság esetében az adott országban lehetőség van székhelycím/virtuális iroda (székhelyszolgáltatás) és könyvelői szolgáltatás igénybevételére is. Így teljes körű management szolgáltatást tudunk biztosítani ügyfeleinknek külföldi cégük működtetésével, fenntartásával kapcsolatban.

Társaságunk tapasztalt jogász-, könyvelő-, és adótanácsadó kollégákkal együttműködve, hazai és nemzetközi szinten, rövid határidővel vállalja megbízásai teljesítését. Feladatainkat kezdetektől óta igyekszünk Magyarországon is és Európában is a legmagasabb szakmai színvonalon ellátni. Legyen szó bármilyen vállakozás vagy cégforma alapításáról, képviseletéről,  Magyarországon vagy Európában, irodánk tapasztalata az Ön biztonsága, megnyugvása.

2002. évben megalapítottuk önálló németországi irodánkat is Münchenben. Müncheni irodánkban koordináljuk a német, osztrák és svájci cégalapításokat, azonban magyar ügyfeleinknek elegendő a budapesti irodánkat felkeresnie ügyeik intézése végett.

Az elmúlt években több száz vállakozás, gazdasági társaság választott minket vagy partnereinket a legkülönbözőbb cégeljárások lefolytatására. Ügyfeleink mellettünk való döntését a szakértelem, precizitás, rugalmasság és kedves kiszolgálás indokolta, melynek során legkülönbözőbb gazdasági társaságok bejegyző végzésnek kézhezvételéig terjedő teljes körű jogi- és adó képviselet, és minden lényeges kérdésre kiterjedő tanácsadást, valamint személyere szóló ügyintézést, gyorsaságot és precizitást tapasztalhattak.

Elkötelezettek vagyunk a minőségi munkák elkészítése iránt, Nyugat-Európában dolgozunk több mint 15 éve, tudjuk mit várnak el tőlünk ügyfeleink. Valljuk, hogy a mai világban az ügyfelek elégdettsége a legfontosabb. Eseti vagy állandó szolgáltatásainkat igyekszünk a legmagasabb európai szolgáltatási színvonalon biztosítani. 


Hiszünk abban, hogy sikereink kulcsa nem más, mint a partnereinkkel kiépített hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat, mely a precíz, szakmailag megalapozott együttműködésre és munkatársaink kompetenciájára épül. 


Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Üdvözlettel

Dr. Bokodi Tibor
ügyvezető

Ajánlatkérés

 

Tel: + 36 1 266 2002, + 36 1 266 2004
Fax: + 36 1 266 3003
Mobile: + 36 20 444 8800
E-mail: info@elitgroup2000.hu

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. A honlap részeinek más oldalra való részbeni vagy teljes átmásolásához NEM járulunk hozzá! További információ a Szerzői jogvédelem menüpontban található!

                                              

                                            Elit Group 2000 Kft - International Business Service 
                                                 Budapest - München - London - Wien - Zürich 

                                 Copyright 2000-2018 - Elit Group 2000 Kft | Minden jog fenntartva 

Ossza meg ezt az oldalt ismerőseivel
Az Ön neve
* Az Ön e-mail címe
Célpont neve
* Célpont e-mail címe